MAKALELER
Beykent'te DP Günleri Devam Ediyor
Bir dünya okulu olan Beykent Koleji, DP adaylık sürecinde veli bilgilendirmelerine ara vermeden devam ediyor. İkincisi yapılan forumların bu bölümünde veli ve öğrencilerimiz ders içeriklerini tanımaya başladılar. Ayrıca rehberlik servisi tarafından DP mezunlarına tanınan fırsatlarla ilgili bir sunum ve soru cevap bölümü de yer aldı.
ÖĞRENME STİLLERİ ÖZELLİKLERİ
ÇOCUKLARDA ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ
IB DP ÜNİVERSİTELERİN BURS OLANAKLARI
4 YAŞ ÖZELLİKLERİ
KAPLUMBAĞA HİKAYESİ
Tarihin bir yerinde, canlı varlıklara kazanma hırsı aşılandığı bir vakitte, kaplumbağalar arasında bir yarış düzenlenmiş. Hedef, çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Vakit gelince , bir sürü kaplumbağa arkadaşlarını seyretmek için yarış yapılacak bölgeye toplanmışlar. Ve yarış başlamış.
Kişinin Önündeki En Büyük Engel KENDİSİDİR.
Merhaba arkadaşlar sizlere kişinin önündeki en büyük engelin kendisi olduğunu anlatmaya çalışacağım. Bunu daha iyi anlayabilmeniz için sözlerime bir öykü ile başlamak istiyorum.
SINAV KAYGISI